2015

Red Bull Amaphiko

Nakon prve uspešne Red Bull Amaphiko Akademije u Sovetu (Južna Afrika) u 2014. godini, program se proširio sa akademijama u Sao Paolu (Brazil) i Kejp Taunu (Južna Afrika). Na obe akademije, međunarodni mentori inspirišu i podržavaju grupu mladih društvenih preduzetnika koji koriste svoju kreativnost i energiju da učine pozitivnu promenu u svojoj zajednici, kako bi pokrenuli 18-mesečni razvojni program.

Pogledaj Red Bull Ampahiko

NASER AL ATIJA: POBEDA NA DAKARU I JOŠ 3 TITULE U 3 NEDELJE

Naser Al Atija je osvojio Dakar reli u januaru i krunisan je za šampiona u svetskom kupu za Cross Country Rallies 2015, MERC i WRC2 šampiona u roku od tri nedelje.

Karisa Mur - trostruka svetska šampionka

Karisa Mur postaje svetska šampionka po treći put.

Red Bull Sound Select predstavlja 30 dana u LA-u

Drugo godišnje preuzimanje Los Anđelesa na 30 noći, tokom kojih se predstavljaju međunarodni hedlajneri pored Red Bull Sound Select mladih izvođača.

Pogledajte vebsajt

The Wanton Bishops

Red Bull je odveo libanske bluz rokere, The Wanton Bishops na put duboko u južnu Ameriku, kako bi otkrili svoje korene i pronašli inspiraciju za svoj album.

Thre3style svetsko finale

"Dao sam sebe muzici i muzika mi se večeras odužila". Ovako se čileanski DJ Byte zahvalio publici nakon što je krunisan za Red Bull Thre3style 2015 šampiona. Više od 6 hiljada prisutnih na 6 koncerata.

Posetite vebsajt

Keni Bejli - Vožnja po žici

Prvi biciklista na visokoj žici.

Sebastien Ožije trostruki WRC šampion

Sebastien Ožije osvojio je svoju treću uzastopnu WRC titulu, pobedivši na Reli Australija.

Red Bull Barnstorming

Britanski piloti Pol Bonom i Stiv Džouns, postali su prvi ljudi na svetu koji su avionima u formaciji proleteli kroz zgradu.

Bonnaroo uživo na Red Bull TV

4 dana prenosa na 3 kanala sa farme na kojoj su mogli da se vide nastupi legendi kao to su Billy Joel i Mumford & Sons.

Pronađi više na Red Bull TV

Drugi Wings for Life World Run

Uz ohrabrenje i podršku miliona gledalaca širom sveta, 3. maja 2015, 102.800 trkača iz celog sveta trčali su zajedno na Wings for Life World Run trci, skupivši 4.2 miliona EUR za Wings for Life fondaciju, ali još važnije podižući svest o jednoj misiji: pronaći lek za povredu kičmene moždine.

Budi deo Wings for Life World Run

Bili Morgan izvodi Quad Cork

Bili Morgan izvodi prvi Quad Cork u snoubordingu.

AWOLNATION izdaje novi album "Run"

17. marta 2015. AWOLNATION je izdao svoj drugi album "Run" za Red Bull Records. Pesma "I am" se globalno našla u World of Red Bull TV kampanji.

Zaleđeni vodopadi Vil Gad

Vil Gad postao prvi alpinista koji se uspenjao uz zaleđene Nijagarine vodopade.

Lindzi Von postavlja novi rekord sa 63 pobede u ženskom alpskom skijanju

Lindzi Von oborila je postojeći rekord u ženskom Svetskom kupu po broju pobeda osvojivši svoju 63. pobedu u Cortina d'Ampezzo u Italiji, 19. januara 2015. Pobedom u spust trci u nedelju, prvo je izjednačila rekord koji je postavila Austrijanka Annemarie Moser-Proll 1980.

Pogledaj sve godine