2014

Novogodišnje odluke

Kampanja Novogodišnje odluke je omogućila hiljadama ljudi da naprave personalizovanu odluku, pomažući im da započnu 2015. na krilima.

Pogledajte neke od donetih odluka

Mark Markez MotoGP svetski šampion

U 2014. Mark je obezbedio svoju drugu MotoGP titulu svetskog šampiona i završio je sezonu rekordnom 13. pobedom u Valensiji.

Pogledajte profil Marka Markeza

Džesika Foks osvaja titulu svetskog šampiona za samo godinu dana!

Australijanka Džesika Foks osvojila je pobedu na U23 Svetskom šampionatu u C1 u Penritu, što je bila istorijska druga pobeda za ovu 19-ogodišnjakinju. Foksova je prva žena koja je pobedila na K1 i duplom C1 na U23 nivou, čime je nadoknadila prošlogodišnje razočarenje kada je osvojila C1, ali nije ušla na K1 finale. Priča o uspehu Foksove nastavila se na Svetskom šampionatu u Dip Kriku. Džesika je osvojila istorijsku duplu pobedu na svetskom šampionatu nakon pobede na finalu K1 kanu slaloma. Ovom pobedom je postala prva žena kanuistkinja u istoriji koja je osvojila K1/C1 na svetskom šampionatu, nakon što je odbranila svoju C1 titulu svega 24 sata ranije. "Ova pobeda je neverovatna. Znala sam da ako izađem i ako budem imala brzinu koju sam imala jutros i ako popravim par svojih grešaka, mogla bih da izbijem u vođstvo i možda čak da osvojim medalju... Da osvojim duplu medalju, da osvojim oba takmičenja, prosto nije moglo bolje da prođe," rekla je Foksova.

Toni Kairoli postaje 8-ostruki Motocross svetski šampion

Red Bull KTM Factory Racing vozač Toni Kairoli osvojio je svoju osmu svetsku motocross šampionsku titulu na Velikoj nagradi State of Goias u Brazilu. U do sad neviđenom pristupu osmostrukom svetskom šampionu, 'TC22 Toni Cairoli - the Movie', prati Tonijevu karijeru od njegovih početaka na Siciliji do vrhunca motocrossa i otkriva žrtve i posvećenost koje su bile neophodne da bi došao do mesta gde se sada nalazi.

Pogledajte profil Tonija Kairolija

Otvaranje Fušl kancelarije

U 2014. Red Bull kancelarije u centrali u Fušl am Ze su dopunjene dodatnim instalacijama 14 bronzanih bikova.

Formula 1 se vratila u Austriju

Nakon više od decenije van kalendara, F1 se u 2014. vratila u Austriju, u planine regije Stirija i Red Bull Ring.

Pogledajte stazu

Prva pobeda u Formuli 1 za Danijela Rikarda

Danijel je odneo svoju prvu pobedu u prvoj sezoni Formule 1 sa Infiniti Red Bull Racing-om u Montrealu i 3. mesto u konačnom plasmanu na Svetskom šampionatu 2014.

Pogledajte profil Danijela Rikarda

Red Bull Tag Em See sa Cro

Tri Cro-koncerta u tri zemlje u jednom savršenom danu na jezeru.

Pogledajte najbolje momente

Wings for Life World Run

Prvom Wings for Life World Run trkom pokrenut je pokret da se podrži Wings for Life fondacija i pomogne u izlečenju povrede kičmene moždine. Ovo je jedino globalno svetsko takmičenje koje se dešava u tačno isto vreme u svim zemljama u kojima se održava. U 2014. održalo se na 34 lokacije u 32 zemlje. U jedinoj trci u kojoj te finiš linija juri, trkači iz celog sveta se takmiče jedni protiv drugih u isto vreme, poslednji kojeg stigne Catcher automobil postaje globalni pobednik i svi trče za one koji to ne mogu. 100% novca prikupljenog od kotizacija se doniraju Wings for Life Spinal Cord istraživačkoj fondaciji.

Obavezno postanite deo trke

Farel Google+ Hangout

Višestruko nagrađivani Farel Vilijams bio je domaćin Google+ Hangout-a u Red Bull Studiu u Los Anđelesu tokom dva sata kako bi predstavio svoj najnoviji (drugi) solo album G I R L.

Ovde pogledajte ceo Google+ Hangout

Red Bull Amaphiko

Prva Red Bull Amaphiko Akademija je održana u Sovetu, Južna Afrika u aprilu 2014. 10-odnevna akademija je ugostila lokalne i međunarodne mentore koji su poslužili kao inspiracija mladim društvenim preduzetnicima koji koriste svoju kreativnost i energiju u cilju kreiranja pozitivne promene u svojim zajednicama.

Pogledajte Red Bull Amaphiko

Red Bull Flugtag Srbija

Prvi Red Bull Flugtag održan u Srbiji odigrao se na Adi Ciganliji okupivši preko 150000 posetilaca. Uz karnevalsku atmosferu, sjajne letelice i hrabre pilote, bio je ovo dan za pamćenje.

Red Bull Flugtag Srbija

Pogledaj sve godine