2011

RED BULL MUSIC ACADEMY

U svojoj 12. godini Red Bull Music Academy je otvorio svoj muzički prostor u Mataderu u Madridu. Od više od 4000 prijavljenih iz 93 zemlje, 60 odabranih učesnika se okupilo i provelo zajedno dve nedelje.

Red Bull Racing

Red Bull Racing se popeo na najviši asfaltirani put na svetu (5.602 m)

KEJSI STONER ODNOSI POBEDU NA MOTOGP SVETSKOM ŠAMPIONATU (2. TITULA)

Kakav je to Stoner

Kejsi Stoner je dominirao MotoGP svetskim šampionatom 2011. pobedivši na 10 GP-eva. Sa pol pozicije je krenuo 12 puta i zabeležio je 7 najbržih krugova.

41. TITULA NA SVETSKOM ŠAMPIONATU

BJORN DUNKERBEK

Zahvaljujući savršenoj kombinaciji sunca, talasa i vetra, PWA šampionat u Alakati u Turskoj, pružili su idealne uslove za slavni povratak jedne od najvećih ikola vindsurfinga. 9. avgust 2011.

Poseti Dunkerbek vebsajt

Sebastijen Leb je postao prvi vozač koji je ikada osvojio 8 svetskih titula za redom

RED BULL FLYING BACH EVROPSKA TURNEJA

Kombinujući klasičnu nuziku sa brejkdensom, Red Bull Flying Bach je ultimativni spoj kultura. 2011. Red Bull Flying Bach je osvojio Evropu sa više od 50 rasprodatih predstava u 5 zemalja (Nemačka, Turska, Danska, Austrija, Švajcarska).

NAJMLAĐI OSVAJAČ LPGA

Aleksis Tomson je postala najmlađa osvajačica Ženske Profesionalne Golf Asocijacije (LPGA) pobedom na Navistar L.P.G.A. Classic.

Trostruka pobeda za Red Bull na Dakar Reliju

100. & 1. RED BULL FLUGTAG

Red Bull Flugtag se održao u 42 različite zemlje od prvog takmičenja 1992. 2011. godine 100. Red Bull Flugtag se održava u Dablinu u Irskoj, a iste godine se Red Bull Flugtag po prvi put održao u Trinidadu i Tobagu.

TOM KRUZ VOZI

Tom Kruz vozi Red Bull Racing Formula 1 automobil

KARISA MUR POSTAJE ASP SVETSKI ŠAMPION

Put do Red Bull BC One

Red Bull BC One je najveće svetsko B-Boy tamičenje i zvanični svetski brejkdens šampionat, koji je porastao od jednog takmičenja u 2010. do 38 takmičenja 2011. Svetsko finale 2011. se održalo u poznatom Moskovskom cirkusu u Rusiji.

SEBASTIJAN FETEL I RED BULL RACING OSVOJILI SVETSKU TITULU U FORMULI 1 U KATEGORIJI VOZAČA I KONSTRUKTORA

Sebastijan Fetel osvaja F1 Svetski šampionat 2011 u kategoriji vozača, osvajanjem trećeg mesta na VN Japana i tako postaje najmlađi svetski šampion svih vremena.

TONI KAIROLI SVETSKI ŠAMPION

Antonio Kairoli osvojio je svoj 3. MX1 Svetski šampionat 2011. godine. Pored pobeda u MX2 2005. i 2007. ovo je uspeh koji ga stavlja među velikane. I pored povrede kolena koju je doživeo na početku sezone, dominirao je serijom, osvojivši titulu na Evropskom GP-u u Gaildorfu u Nemačkoj, što je bila 43. Grand Prix pobeda u njegovoj karijeri.

Pogledaj sve godine