2010

SEBASTIJAN FETEL I RED BULL RACING

1. FORMULA 1 TITULA U KATEGORIJI VOZAČA I KONSTRUKTORA

Red Bull Racing je 2010. osvojio Formula 1 konstruktorski šampionat, nakon timske osme pobede u sezoni na VN Brazila na Interlagosu. Sebastijan Fetel je iste godine osvojio svetski šampionat u kategoriji vozača dominacijom u poslednjoj trci sezone sa svoje desete pol pozicije te godine.

RED BULL X-FIGHTERS ISPRED SVETSKI POZNATOG KREMLJA NA MOSKOVSKOM CRVENOM TRGU.

Red Bull Music Studio London

Studio u Londonu ima za cilj da promoviše UK muziku pružajući pristup najsavremenijoj opremi za snimanje lokalnim i internacionalnim muzičkim talentima. Svakog petka, Red Bull Studio ima živ prenos u saradnji sa NME Radiom.

Poseti Red Bull Music Studio London

Njujork, SAD

Otvaranje Red Bull Arene u Njujorku

Bilo je ovo istorijsko veče i početak nove ere, dok su Njujork Red Bullsi pobedili na premijeri 3-1 legendarni brazilski tim, Santos FC, na velikom otvaranju Red Bull Arene, 20. marta.

Poseti New York Red Bulls

Red Bull Air Race u Njujorku.

7. UZASTOPNA SVETSKA RELI TITULA ZA SEBASTIENA LEBA

Reli de France 2010

Francuz Sebastien Leb i suvozač Daniel Elena osvojili su svoju 7. uzastopnu svetsku titulu, nakon 60. pobede u njihovoj karijeri 2010. na Reli de France. Dani Sordo i Diego Valeho su obezbedili Citroenu šestu fabričku šampionsku titulu, nakon osvojenog drugog mesta.

Poseti Red Bull Reli

RED BULL KTM FACTORY TIM OSVAJA MX1, MX2 I ŽENSKI MOTOKROS ŠAMPIONAT

2010. je bila najuspešnija sezona ikada za Red Bull KTM Factory Tim. Italijan Toni Kairoli, obezbedio je titulu u MX1 klasi, Marvin Maskin je osvojio šampionsku titulu u MX2, a Stefi Lajer je bila krunisana za svetsku šampionku u Motokrosu, što je ovaj tim učinilo nepobedivim u tri najvažnija svetska motokros šampionata.

RED BULL BC ONE U TOKIJU

Pogledaj sve godine