2007

RED BULL SOUNDCLASH JE TAKMIČENJE DVA MUZIČARA KOJI SE NALAZE NA SUPROTSTAVLJENIM STRANAMA BINE I PUŠTAJU SVOJ SINGL PUBLICI.

Red Bull Soundclash ujedinjuje dva suprotstavljena benda u jedan šou koji pomera granice i barijere muzičkih žanrova i konvencija. Red Bull Soundclash je bitka bendova, muzički duel u stereu. Dva različita muzička stila se sudaraju iznad publike.

Poseti Red Bull Soundclash

FK RED BULL SALZBURG POSTAJE AUSTRIJSKI ŠAMPION

Red Bull Salzburg uzima titulu za Salzburg. Sezona 2006/07. je bila najbolja fudbalska sezona ikada za Salzburg. Šampioni su osvojili za klub rekordnih 75 bodova.

EC RED BULL SALZBURG POSTAJE AUSTRIJSKI ŠAMPION

Nakon sjajne sezone u kojoj se takmiči osam timova, Red Bullsi su pokazali izuzetan nastup u play-offu. Nakon tri uzastopne pobede nad Vienna Capitals u polufinalu (najboljih pet), Red Bullsi su osvojili finale protiv VSV u Vilahu, osvojivši prvu pobedu za Salzburg u hokeju rezultatom 4:1.

RED BULL RECORDS

Red Bull Records je napredna muzička kompanija koja ima progresivan pristup marketingu, distribuciji i odnosu prema umetnicima. Red Bull Records umetnici utiču i guraju napred popularnu kulturu. Izdavačka kuća dopušta da zadržimo određeni broj muzičara/bendova u okviru Red Bull porodice i da ih razvijamo na jedinstven način.

DOBRODOŠLI U RED BULL STUDIO, LOS ANĐELES

Ovo je vrhunski, svetski studio, kreiran da podrži muzičare pružajući im jedinstveno iskustvo snimanja uz pomoć najmodernije opreme u udobnom okruženju.

Poseti Red Bull Studio

RED BULL AIR RACE U RIU

Air Race dešavanje je okupilo rekordan boj gledalaca od milion ljudi. Ovo je bio rekordan broj posetilaca za čitavu Air Race Seriju i brazilsku istoriju sporta.

Pogledaj sve godine