2006

1. Red Bull Paper Wings svetsko finale

VIŠE, BRŽE, DALJE

Red Bull Paper Wings je jedinstveno dešavanje na kojem list papira, dosta ideja i snaga u rukama mogu da pomognu da se upišete u istoriju sporta. U sezoni 2005/6. učestvovalo je preko 10.000 takmičara iz 50 zemalja koji su učesvovali na 260 kvalifikacija širom sveta, sa ciljem da dolete na svetsko finale. Pobednici su kruisani u kategorijama Najduže vreme provedeno u vazduhu, Najveća dužina i Akrobatika

Poseti Red Bull Paper Wings

RED BULL TOURBUS

Red Bull Tourbus je old school Mercedesov turistički autobus koji je rekonstruisan, sa novim motorom, ali i dalje je zadržao svoj originalni stil sa malo brendinga. Ideja je bila da se izgradi autobus sa binom na krovu. Red Bull Nemačka je integrisala ovaj inovativni alat u muzičku scenu kreirajući godišnje programe turneje za mnoge mlade bendove i dešavanja. Postojali su i projekti na kojima su učestvovali i poznati bendovi, a koji su koristili Tourbus kao lokaciju za žurke povodom predstavljanje albuma.

Poseti Red Bull Tourbus

Sletanje na Mesec

Spot sletanja na Mesec je duhovit prikaz istorijskog momenta koji je prikazan sa velikim uspehom u 24 zemlje, od Rusije do Amerike.

RED BULL NASCAR

Fondacija Red Bull Racing Tima - NASCAR
Pogledaj sve godine