2001

RED BULL CRASHED ICE - PRAVILA SU JEDNOSTAVNA: PRVI KOJI STIGNE DO KRAJA JE POBEDNIK.

1. Red Bull Crashed Ice

Sportisti iz celog sveta su se okupili u Stokholm na prvoj trci - u svojim hokejaškim klizaljkama, muškarac protiv muškarca u borbi niz 300 metara dugu ledenu stazu punu prepreka i oštrih krivina. Sport je nazvan Ice Cross Spust, a trka Red Bull Crashed Ice.

Poseti Red Bull Crashed Ice

Red Bull Junior Tim

Osnovan 2001. Red Bull Junior Tim je najuspešniji svetski program za razvoj mladih trkačkih talenata. Red Bull dijagnostički i trening centar u Talgu blizu Salzburga su ključni alati za pronalaženje budućih Formula 1 svetskih šampiona. 2004. Kristijan Klajn je postao prvi Red Bull Junior koji je ušao u Formulu 1. Sebastijan Fetel je postao prvi Red Bull Junior koji je odneo pobedu na Formuli 1, u Monci 2008.

Red Bull Rampage

1. Red Bull Rampage

Red Bull X-Fighters

Prvo Red Bull X-Fighters takmičenje je održano u Valensiji 2001. i predstavljalo je primer potpuno novog i inovativnog takmičarskog koncepta, koje je bilo mešavina ekstremnog sporta fristajl motokrosa i regionalne tradicije borbe u koridi. 2002. takmičenje je prebačeno u Madrid, a zatim u Meksiko, gde je i ostalo od 2005. 2008. je rođena Red Bull X-Fighters svetska turneja, sa takmičenjima u SAD, Brazilu, Meksiku, Španiji, Nemačkoj i Poljskoj. U predstojećim godinama Red Bull X-Fighters su se podigli na viši nivo sa svetskom turnejom koja je uključivala nove lokacije, nove vozače i gomilu novih trikova.

Poseti Red Bull X-Fighters

Taurus svetske kaskaderske nagrade

Taurus svetske kaskaderske nagrade odaju počast neopevanim herojima filmske industrije, najboljim svetskim kaskaderima. Oni rizikuju svoje živote izvodeći najopasnije trikove koji donose akciju i uzbuđenje filmskoj publici. Taurus nagrade idu u ruke najboljim kaskaderima u industriji za njihov izvanredan nastup na filmu.

Poseti Taurus svetske kaskaderske nagrade

Pogledaj sve godine